promobox
S34:O451

Ewa gotuje

Tym razem Ewa Wachowicz opowie o tym, jak domowym sposobem zamarynować i uwędzić ryby – pstrąga oraz halibuta. Na obiad ugotuje cytrynową zupę koperkową z ryżem, którą poda z dużym, pieczonym klopsem z mielonej łopatki wieprzowej. Na deser autorka programu zaproponuje pływające wyspy – klasykę kuchni francuskiej, czy też raczej francuskiego cukiernictwa. Ten zagadkowy przysmak będzie pięknie udekorowany – wykonanymi przez Ewę ozdobami z karmelu.
21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 40
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 442
Ewa Gotuje - Odcinek 443
Ewa Gotuje - Odcinek 444
Ewa Gotuje - Odcinek 445
Ewa Gotuje - Odcinek 446
Ewa Gotuje - Odcinek 447
Ewa Gotuje - Odcinek 448
Ewa Gotuje - Odcinek 449
Ewa Gotuje - Odcinek 450
Ewa Gotuje - Odcinek 451
Ewa Gotuje - Odcinek 452
Ewa Gotuje - Odcinek 453
Ewa Gotuje - Odcinek 454