promobox
S39:O523

Ewa gotuje

Kolejny odcinek rozpocznie się od zrobienia kremu z dyni Hokkaido – ulubione warzywo szefów kuchni. Zupę Ewa poda ze smażonymi kurkami. Na danie główne autorka programu zaproponuje pieczony filet z gęsiej piersi z ziemniakami confit. Gęsina to bardzo wartościowe mięso, zawierające dużo witamin, białka oraz wielonasyconych kwasów tłuszczowych. A że polska jesień jest sezonem na gruszki, to nie może być inaczej – na deser Ewa zrobi ciasto drożdżowe z tymi owocami. Placek powstanie na mące orkiszowej.
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 40
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 515
Ewa Gotuje - Odcinek 516
Ewa Gotuje - Odcinek 517
Ewa Gotuje - Odcinek 518
Ewa Gotuje - Odcinek 519
Ewa Gotuje - Odcinek 520
Ewa Gotuje - Odcinek 521
Ewa Gotuje - Odcinek 522
Ewa Gotuje - Odcinek 523
Ewa Gotuje - Odcinek 524
Ewa Gotuje - Odcinek 525
Ewa Gotuje - Odcinek 526
Ewa Gotuje - Odcinek 527
Ewa Gotuje - Odcinek 528
Ewa Gotuje - Odcinek 529
Ewa Gotuje - Odcinek 530
Ewa Gotuje - Odcinek 531