promobox
S39:O522

Ewa gotuje

Po trzech tygodniach gotowania w Beskidach Ewa Wachowicz wróci do Krakowa i okazało się, że rosnące na balkonie winogrona mają jeszcze owoce i liście, które autorka programu zerwie i zakisi w słoiku. Krzątanina w kuchni zacznie się od przygotowania sałatki z boczniakami i serem cheddar. Bazą tej potrawy będzie mieszanka różnych sałat, ale zanim na talerzu pojawi się kolorowa kompozycja Ewa zajmie się grzybami. Wybór padnie na boczniaki, ponieważ – o czym nie wszyscy wiedzą – są wyjątkowo zdrowe. Potrawą odcinka będą gołąbki w kiszonych liściach winogron, wzorowane na greckich dolmades. Do gołąbków podany zostanie sos z brązowych pieczarek. Na deser Ewa upiecze błyskawiczne ciasto cynamonowe.
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 40
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 515
Ewa Gotuje - Odcinek 516
Ewa Gotuje - Odcinek 517
Ewa Gotuje - Odcinek 518
Ewa Gotuje - Odcinek 519
Ewa Gotuje - Odcinek 520
Ewa Gotuje - Odcinek 521
Ewa Gotuje - Odcinek 522
Ewa Gotuje - Odcinek 523
Ewa Gotuje - Odcinek 524
Ewa Gotuje - Odcinek 525
Ewa Gotuje - Odcinek 526
Ewa Gotuje - Odcinek 527
Ewa Gotuje - Odcinek 528
Ewa Gotuje - Odcinek 529
Ewa Gotuje - Odcinek 530
Ewa Gotuje - Odcinek 531