promobox
S35:O468

Ewa gotuje

Polacy uwielbiają kuchnię włoską, więc Ewa Wachowicz wpadła na pomysł, by zaprosić widzów na potrawy ze słonecznej Italii, ale przyrządzone z rodzimych składników! Przygotowanie włosko-polskiej uczty rozpocznie się od ribollity, nazywanej również minestra di pane - w dosłownym tłumaczeniu to po prostu zupa chlebowa. Daniem głównym będą podpłomyki z ciasta chlebowego. Ewa upiecze je wedle receptury, którą wyniosła z domu rodzinnego – przyrządzi te placki tak, jak robi się włoską pizzę. Po obiedzie autorka programu zaprosi na bodaj najbardziej znany, włoski deser – tiramisu!
21 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 40
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 455
Ewa Gotuje - Odcinek 456
Ewa Gotuje - Odcinek 457
Ewa Gotuje - Odcinek 458
Ewa Gotuje - Odcinek 459
Ewa Gotuje - Odcinek 460
Ewa Gotuje - Odcinek 461
Ewa Gotuje - Odcinek 462
Ewa Gotuje - Odcinek 463
Ewa Gotuje - Odcinek 464
Ewa Gotuje - Odcinek 465
Ewa Gotuje - Odcinek 466
Ewa Gotuje - Odcinek 467
Ewa Gotuje - Odcinek 468
Ewa Gotuje - Odcinek 469
Ewa Gotuje - Odcinek 470
Ewa Gotuje - Odcinek 471