promobox
S37:O493

Ewa gotuje

Polska Złota Jesień to sezon nie tylko na grzyby, lecz również na dynie. Dlatego z tego owocu, bo botanicznie dynia jest owocem a dokładniej rzecz ujmując jagodą, Ewa Wachowicz wyczaruje pierwszą potrawę – orientalny krem z wędzonym tofu i grzybami shiitake. Po azjatyckiej zupie przygotuje jedną z naszych ulubionych potraw – pierś z kurczaka. Jednak tym razem nie będzie to klasyczny filet, lecz mięso z kostką. Z kolei na deser Ewa upiecze bardzo proste ciasto ucierane z kaszą manną i śliwkami.
22 min
Więcej
Dodaj do mojej listy
Więcej
Dodaj do mojej listy
SezonyZobacz także
Sezon 40
Sezon 32
Sezon 34
Sezon 35
Sezon 36
Sezon 37
Sezon 38
Sezon 39
Ewa Gotuje - Odcinek 485
Ewa Gotuje - Odcinek 486
Ewa Gotuje - Odcinek 487
Ewa Gotuje - Odcinek 488
Ewa Gotuje - Odcinek 489
Ewa Gotuje - Odcinek 490
Ewa Gotuje - Odcinek 491
Ewa Gotuje - Odcinek 492
Ewa Gotuje - Odcinek 493
Ewa Gotuje - Odcinek 494
Ewa Gotuje - Odcinek 495
Ewa Gotuje - Odcinek 496
Ewa Gotuje - Odcinek 497
Ewa Gotuje - Odcinek 498
Ewa Gotuje - Odcinek 499
Ewa Gotuje - Odcinek 500
Ewa Gotuje - Odcinek 501